FAQ WhatsApp

Hoe werkt het?

Voeg 06 51 25 39 66 toe aan je contacten of klik hier om direct naar WhatsApp te gaan en app KOEMAN AAN naar dat nummer. Je krijgt dan meteen een videoberichtje van de bondscoach.

Krijg ik echt een bericht van Ronald Koeman zelf?

Ronald Koeman is verbonden aan deze campagne en we stemmen de berichten die we namens hem sturen af. Maar zoals je begrijpt heeft hij niet de tijd om zelf te appen met de scouts van Oranje. Je zult soms een bericht namens Koeman krijgen, soms van de organisatie van Gillette Scout van Oranje.

Hoe vaak krijg ik berichten?

We verwachten dat we een paar appjes per maand sturen. Met informatie over de Oranje selectie van Koeman, leuke facts rondom de interlands en informatie over de extra prijzen die je kunt winnen. Ook krijg je als scout opdrachten rondom de Champions League-wedstrijden, om kans te maken op die prijzen.

Kan ik ook terugappen?

Dat kan, Koeman is blij met alle tips en adviezen. Maar je zult niet altijd een reactie ontvangen. Je kunt ook niet bellen naar het nummer. Wel kun je via WhatsApp reageren op de opdrachten die je krijgt om bijzondere prijzen te winnen.

Sturen jullie ook andere dingen naar mijn nummer?

Nee, we gebruiken dit alleen voor deze doeleinden. Dit staat ook strikt omschreven in onze verwerkingsovereenkomst met onze softwarepartner SaySimple.

Kan ik me afmelden?

Ja. Wil je de appjes niet meer ontvangen, dan app je KOEMAN UIT naar het nummer en hoor je niets meer van de bondscoach of Gillette Scout van Oranje.

Hoe kan ik meespelen voor die extra prijzen?

Als je jouw selectie indient als Scout van Oranje, doe je al mee met de reguliere prijzentrekking. Als je je ook voor het WhatsApp account opgeeft, komen daar extra prijzen bij. Die kun je winnen door het telefoonnummer op te slaan in je telefoon en naar het nummer appen: KOEMAN AAN. De prijswinnaars worden via loting bepaald.